سید صمد ضیائی تصریح کرد: شرایط آب و هوایی فعلی گلستان سبب تحریک رشد گیاهان زراعی و طی کردن مراحل رشدی زودتر از تقویم زراعی سالهای قبل شده است، اضافه کرد: اگر این شرایط ادامه یابد و یا به یکباره هوا سرد شود، احتمال خسارت سرمازدگی وجود دارد.
ضیایی اصافه کرد: در مرحله شروع پنجه زنی تا اوایل ساقه رفتن، اگر گندم ارتفاع زیادی دارد، کود ازته کمتر «۵۰ کیلوگرم در هر هکتار» با کود کلرور پتاسیم مخلوط و بر اساس نتایج آزمون خاک استفاده شود تا مقاومت گیاه در مقابل آفات ، بیماریها و سرما افزایش یابد و استحکام ساقه آن زیاد شود.
در ادامه افزود: کار فرآیند عملیات حمل، تخلیه ، کیسه گیری کود فله کلرور پتاسیم ارسالی از مبادی های امیر آباد مازندران و بندر امام خمینی بصورت جامبو بک و فله با بهترین کیفیت بسته بندی و در سطح استان در حال انجام است . روزانه 250 الی 300 تن کود کلرور پتاسیم در انبار های استان کیسه گیری و به انبار کارگزار های استان ارسال می شود
ضیائی همچنین به ذخیره سازی کود کود کلرور پتاسیم به بیش از 1755 تن در انبار های تحت پوشش و کارگزاری های این شرکت اشاره کرد و جای هیچ گونه دغدغه و نگرانی برای مصرف سرک کشاورزان وجود ندارد.
وی خاطر نشان کرد: قیمت کود کلرور پتاسیم یارانه ای و بر اساس قیمت سال گذشته به ازای هر کیسه50 کیلویی،575 هزار تومان بین کشاورزان توزیع می شود.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان:
لزوم مصرف سرک کود پتاسه در مزارع تحت کشت گندم و جو گلستان
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت :در سال زراعی جاری (۱۴۰۳ - ۱۴۰۲) به دلیل افزایش ۳.۷ درجه حرارت دمایی نسبت به دوره بلندمدت و نیز سال قبل و رطوبت کافی خاک براثر چند فقره بارش مناسب، شاهد سطح سبز و تراکم مطلوب زراعت پاییزه در استان گلستان هستیم.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران